DJ bookning

Kontakt.

 

Jonas Karma

E-mail: dj@jonaskarma.com

M:
27 14 34 47

Jeg bor i 2500 Valby.

Jeg dækker primært hovedstaden København og forstæder. Kan dog også køre lidt længere ud på Sjælland. Dækker i princippet hele Danmark til den rigtige gig, det rigtige sted og den rigtige stemning.

 

For at booke mig, så overvej lige følgende:

 

Har du hørt mine playlister? Jeg spiller også andet end elektronisk, house og techno. Nogle ting spiller jeg i andre aliaser.

 

Jeg har spillet til privatfester som housewarmings, ferniseringer, på bodegaer til festivaller mv. Jeg har lavet flere af mine egne velbesøgte events. Jeg kan spille alt fra chillout og lounge til receptionen eller reklame eventet. Til mere festlige og uptempo ting. Bryllupper og firma events er også velkommen. Forvent dog ikke Ole Erling eller dansk top.

 

Jeg bruger meget tid på at øve mig på forberedelse og tilpasning af tempo (BPM), så er ønsket ikke på min grundliste, bliver det som regel først som ekstra nr. Jeg er ikke en pauseklovn 😉 Jeg elsker dog at underholde og elsker musik.

 

FAQ

Kan Jonas Karma sørge for lys og lyd. Svaret er ja. Jeg kommer med DJ pult og gerne lys og laser og deco for mindre mér beløb. Ønsker I et større anlæg kommer det dog til at koste lidt ekstra. Samme gælder røg.

 

Prisen afhænger af antal timer og lydudstyr. Grundpakken er rigeligt til et lokale med 30-70 mennesker.

Bookning helst 4 uger før. Kan dog godt træde til. Med mindre varsel. Afbud sker senest 2 uger før. Ellers betales lidt af honoraret.